رتبه قبولی در تکمیل ظرفیت دانشگاه سراسری
رتبه قبولی در تکمیل ظرفیت
از آنجا که تکمیل ظرفیت دانشگاه سراسری به دو صورت امکان پذیر است. یکی از طریق آزمون و محاسبه میزان رتبه و تراز هر فرد و دیگری از طریق رقابت بر اساس سوابق تحصیلی که همان معدل دیپلم و پیش دانشگاهی می باشد.در رشته های پزشکی و پیراپزشکی که اکثرا رقابت بر اساس آزمون یعنی محاسبه تراز و رتبه هر فرد است انجام می گیرد.
از شرایط تکمیل ظرفیت سراسری 96 برای داوطلبانی که در جلسه آزمون سراسری 96 شرکت کرده اند، حضور در جلسه آزمون و صدور کارنامه بوده و تنها رتبه قبولی در تکمیل ظرفیت داوطلبان در کنکور تعیین کننده محل و رشته قبولی آنها خواهد بود.در صورتی که داوطلبان در انتخاب رشته اصلی در رشته ای قبول شده باشند و در حال تحصیل باشند و در تکمیل ظرفیت هم شرکت کرده باشند و پذیرفته شوند، باید در رشته و دانشگاه قبولی جدید شروع به تحصیل کنند. زمان تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 96 از نیمه دوم آبان { 23 آبان تا 2 آذرماه} تمامی دانشگاه هایی که در انتخاب رشته کنکور سراسری 96 نتوانستند ظرفیت خود را تکمیل کنند اعلام نیاز می کنند و به داوطلبان این فرصت را می دهند تا اقدامات لازم را برای شرکت در این مرحله انجام دهند و شروع به تحصیل داوطلبان در بهمن ماه خواهد بود.
رتبه قبولی تکمیل ظرفیت دانشگاه سراسری سال 96
با توجه به آمار حاصله از وضعیت محاسبه تراز انتخاب رشته مرداد ماه و همچنین در دست داشتن نتایج تکمیل ظرفیت سال های گذشته و محاسبه دیگر فاکتورها در تکمیل ظرفیت می توان وضعیت تقریبی هر رتبه را در تکمیل ظرفیت برآورد کرد که رتبه ای با فلان سهمیه در انتخاب تکمیل ظرفیت کدام رشته ها امکان موفقیت دارد.(رتبه قبولی تکمیل ظرفیت دانشگاه سراسری)
میزان تاثیر سهمیه ها در تکمیل ظرفیت کنکور سراسری ۹۶
سهمیه ایثارگران در انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 96 بسیار اهمیت دارد. بطور مثال یکی از داوطلبان که رتبه 45 هزار را در کنکور داشت ، در یکی از بهترین دانشگاههای دولتی کشور مشغول درس خواندن است، به همین دلیل سهمیه ایثارگران در تکمیل ظرفیت کنکور سراسری بسیار مهم است و شانس قبولی را تراز پایین را هم افزایش میدهد. اما با توجه به بررسی های انجام شده ، سهمیه بسیج در تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 96 تأثیری ندارد و تنها یک امتیاز در دانشگاه آزاد است.
قبولی در کدامین دانشگاهها در مرحله تکمیل ظرفیت ممکن است؟
تمامی دانشگاهها (سراسری (دولتی) روزانه، شبانه، پیام نور، و پردیسهای خودگردان و غیرانتفاعیها) و تمامی گروههای تحصیلی (ریاضی، تجربی، انسانی، زبان و هنر) در مرحله تکمیل ظرفیت اقدام به اعلام نیاز مقاطع و رشتههای خالی میکنند، که این نیازها در دفترچه تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 96 ثبت میشود. ناگفته پیداست که دفترچه تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 96 بصورت جداگانه از دفترچه تکمیل ظرفیت کنکور دانشگاه آزاد است.